"Μας σκοτίσατε τα @ρχίδι@ όλο το καλοκαίρι με το «κοσμοπολίτικο» Κιάτο" !!!

0Χρήστης του FB από το Κιάτο έγραψε πριν λίγο σε ιδιωτική ανάρτηση:

"Μας σκοτίσατε τα @ρχίδι@ όλο το καλοκαίρι με το «κοσμοπολίτικο» Κιάτο και την παραλία του που είναι εφάμιλλη της Ιπανέμα !!!
Τώρα που μοιάζει η πόλη με τη Λειψία μετά τον βομβαρδισμό των συμμάχων τι έχετε να δηλώσετε;
Ούτε ως το επόμενο καλοκαίρι δέν προβλέπω να αποκατασταθούν οι ζημιές και έπονται εκλογές."

Σχόλιο parakato: Πονάει η αλήθεια... ειδικά τέτοιες ώρες πονάμε και εμείς μαζί της... όμως πως αλλιώς μπορεί να γράψεις την αλήθεια;;; Το Κιάτο υποφέρει από τα χρόνια προβλήματά του που κάποιοι τα κουκουλώνουν συστηματικά.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μας σκοτίσατε τα @ρχίδι@ όλο το καλοκαίρι με το «κοσμοπολίτικο» Κιάτο" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator