Αυτοί έσωσαν την Κόρινθο από νέα καταστροφή

0


2015: Ο  Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες μαζί με το Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό και με κλιμάκιο το Υπουργείου επιθεωρούν τα έργα της γέφυρας του Ξηριά

Ένα  έργο που άργησε πολύ να ολοκληρωθεί και στοίχισε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, έσωσε χθες την Κόρινθο..

Η διευθέτηση του Ξηριά που ξεκίνησε μετά την καταστροφική πλημμύρα του 1997, αποδείχθηκε ένα καλά μελετημένο και κατασκευασμένο έργο, που χθες μετέφερε στην θάλασσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες νερού, από την καταστροφική πλημμύρα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αποδείχθηκε μακράν το σημαντικότερο έργο που έχει κάνει η Ελληνική πολιτεία στην Κόρινθο.

Αν δεν είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του Ξηριά, σήμερα η Κόρινθος θα ζούσε ένα ακόμα εφιάλτη με ανυπολόγιστες συνέπειες για την πόλη..!

Κείμενο: streetlife.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοί έσωσαν την Κόρινθο από νέα καταστροφή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator