ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Σε άλλον ασθενή έγινε η εξέταση με την οποία ο Φλώρος βγήκε «ανάπηρος»

0Νέα στοιχεία για το πόσο διάτρητος ήταν ο φάκελος με βάση τον οποίο πιστοποιήθηκε η αναπηρία του καταδικασμένου για το σκάνδαλο της Energa Αριστείδη Φλώρου.

Ο Αριστείδης Φλώρος βγήκε από τη φυλακή με εξετάσεις που δεν είχαν γίνει καν στον ίδιο! Νέες αποκαλύψεις που αποδεικνύουν πόσο διάτρητος ήταν ο φάκελος πάνω στον οποίο στοιχειοθετήθηκε η περιβόητη αναπηρία του πρώην στελέχους της Energa προκειμένου να κάνει χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου και να αποφυλακιστεί, ήρθαν στο φως το βράδυ του Σαββάτου. 
Οπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ η σπιρομέτρηση που έγινε στον «Ευαγγελισμό». Η εξέταση έγινε σε άτομο με σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα. 

Παράλληλα πλαστό φέρεται να είναι και δεύτερο έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου. Ο γιατρός αρνηθηκε, μιλωντας επίσης στον ΣΚΑΙ, ότι έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του, ενώ το εν λόγω έγγραφο δεν υπάρχει ούτε στο αρχείο του «Ευαγγελισμού». 

Σημειώνεται επίσης πως το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έχει διαβιβαστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα. Η πλευρά Φλώρου σημειώνει πάντως πως δεν θα μπορούσε να παρέμβει σε έγγραφα τα οποία διαβιβάστηκαν από το νοσοκομείο στις φυλακές. 

Πηγή: Protagon.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Σε άλλον ασθενή έγινε η εξέταση με την οποία ο Φλώρος βγήκε «ανάπηρος»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator