Φωτογραφίσαμε και σας παρουσιάζουμε τη χωμάτινη φόρμουλα του Κώστα Κοσκινά

0



Πριν λίγο καιρό επισκεφτήκαμε τον καλό φίλο Κώστα Κοσκινά, λάτρη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και συνάμα κατασκευαστή χωμάτινης φόρμουλας (kartcross).
Μια αξιόλογη προσπάθεια, που αξίζει να προβληθεί και να κινήσει το ενδιαφέρον σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το είδος αυτό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Φωτογραφίσαμε λοιπόν τη χωμάτινη φόρμουλα και σας την παρουσιάζουμε !!!
Εντυπωσιαστήκαμε από την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή του πλαισίου, από τις αναρτήσεις, από τον κινητήρα των 650 cc και από τον λειτουργικό χώρο οδήγησης. 
Υποσχόμαστε να επανέλθουμε λίαν συντόμως με περισσότερες λεπτομέρειες.
Μείνετε συντονισμένοι.

Για το parakato.gr
Νίκος Κωτσονόπουλος









Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φωτογραφίσαμε και σας παρουσιάζουμε τη χωμάτινη φόρμουλα του Κώστα Κοσκινά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator