Παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου στην εμποροπανήγυρη της Στυμφαλίας

0Ο Εμπορικός Σύλλογος του Κιάτου πραγματοποιεί πολλαπλές δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα. Με αφορμή λοιπόν την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης στην περιοχή της Στυμφαλίας (Κιόνια) από τις 12 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, θα εγκαταστήσει ένα περίπτερο σε περίοπτο σημείο. Η ενέργεια αυτή του Συλλόγου έχει ως στόχο την προβολή των επιχειρήσεων – μελών του, και την ανάδειξη των αξιοθέατων της περιοχής του Κιάτου μέσω video – wall.

Ποικίλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα πέριξ του σημείου αυτού, σε συνεργασία με διάφορους άλλους φορείς του Δήμου. Το βράδυ της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου, θα να φιλοξενηθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Διμηνιού «Νεφέλη». Ο Σύλλογος «Νεφέλη», εκείνο το βράδυ, θα παρουσιάσει την αναπαράσταση του τρύγου, με χορευτικά και υποκριτικά στοιχεία, από μέλη του.

Την δεύτερη ημέρα, Πεμπτη 13 Σεπτεμβρίου, η ΚοινΣΕπ «Στη σκιά της Ντουρντουβάνας», που δραστηριοποιείται στο Φενεό, θα παρουσιάσει εικόνες από τις ομορφιές του τόπου και τις ποικίλες δράσεις, με στόχο την ευαισθητοποίηση στην προστασία του περιβάλλοντος και την αποφυγή χρήσης πλαστικού.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Άνω Διμηνιού «Αγκαλιάζω», θα διοργανώσει στην περιοχή της Στυμφαλίας μία φωτογράφιση στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι από τους επισκέπτες της εμποροπανήγυρης επιθυμούν. Είναι γνωστό ότι οι δύο φορείς πραγματοποιούν από κοινού πολλές δράσεις, με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού

Η τελευταία ημέρα της παρουσίας του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου στην Εμποροπανήγυρη, Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, θα πλαισιωθεί με μια εξαιρετική συνεργασία με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι στις 11:00 πμ η δράση θα μεταφερθεί στο χώρο του Μουσείου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την περίφημη κινηματογραφική ταινία «Εν Δυνάμει». Μια σκηνοθετική επιτυχία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Θεόδωρου Μαραγκού, με πρωταγωνιστές πολλούς ντόπιους ηθοποιούς. Το έργο πραγματεύεται το μεγάλο σύγχρονο πρόβλημα της μετανάστευσης των νέων και σαφώς προτείνει τη διακοπή της εκροής του άριστα καταρτισμένου έμψυχου δυναμικού της πατρίδας μας. Με τη δράση αυτή θα συνεισφέρουμε στην ανάδειξη του Μουσείου Περιβάλλοντος της Στυμφαλίας, ως ενός πόλου φιλοξενίας, αλλά και παραγωγής πολιτισμού.

Εκ του Συλλόγου
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου στην εμποροπανήγυρη της Στυμφαλίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator