Τόσο απελπισμένοι, τόσο άθλιοι...

0
Θα μπορούσαμε να κάνουμε χαβαλέ με την κυβέρνηση, με τον Καμμένο, με τον Τζανακόπουλο, με τον Βούτση ή και με τον die hard Αλέξη Τσίπρα. Θα ήταν όλα μια κακόγουστη παράσταση για την οποία θα βάζαμε τα γέλια αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση.

Πρόκειται περί μιας απίστευτα πρόχειρης κι επικίνδυνης κυβέρνησης που προκειμένου να διασωθεί παίζει ακόμη και με τη Δημοκρατία.

Τοtweetτου Καμμένου που συνέδεε την επιχείρηση εισβολής στο γραφείο του Κατσίκη με τα σχέδια κατάλυσης του πολιτεύματος θα πρέπει να μείνει στην ιστορία. Να διδάσκεται στα σχολεία για το πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας πολιτικός, πόσο μπορεί να γίνει ρόμπα μια ολόκληρη κυβέρνηση.

Ο Ρουβίκωνας ήταν βρε παιδιά πίσω από την επιχείρηση στον Κατσίκη. Ποια επιχείρηση δηλαδή, την πόρτα χτύπησαν, τους είδαν από το ματάκι και την κοπάνησαν…

Τα δικά σας παιδιά ήταν, δεν ήταν ούτε μπράβοι που απειλούσαν τον Κατσίκη για να φύγει από το μαντρί, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Σαββίδης, ούτε κανείς άλλος ύποπτος επιχειρηματίας που θέλει να ρίξει τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση.

Ούτε βεβαίως ήταν… ακροδεξιοί, όπως είπε ο Βούτσης. Άλλη ξεφτίλα εκεί. Ο πρόεδρος της Βουλής να προβλέπει τι ήταν η επίθεση. Γιατί δεν έπαιρνε τους Ρουβίκωνες να τους ρωτήσει, σίγουρα έχει τα τηλέφωνά τους.

Χωρίς να αποκλείει ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι «η απερίφραστη καταδίκη τέτοιων ακραίων φασιστικών ενεργειών πρέπει να είναι «πάνδημη», «καθολική» και να μην γίνεται επιλεκτικά ή συμψηφιστικά χαϊδεύοντας απόψεις που στις ακραίες τους εκφάνσεις οδηγούν σε βίαιες ενέργειες».

Εννοείται ότι ο κ. Βούτσης και… πάνδημος ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταδικάζει από εδώ και στο εξής τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Αν επιτεθεί σε βουλευτή της ΝΔ θα είναι σχέδιο… αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας; Έτσι για να το ξέρουμε.

Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για «μικρή ομάδα ακραίων, που με ακραία, διχαστικά συνθήματα και ενέργειες προσπαθούν να δημιουργήσουν και να επιβάλουν κλίμα εκφοβισμού προς κόμματα και βουλευτές».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Βουλής, τόνισε την ανάγκη «δημοκρατικής επαγρύπνησης όλων των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου απέναντι σε ακραίες ακροδεξιές ενέργειες και προσπάθειες εκφοβισμού των βουλευτών», σημειώνοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τους δώσουν «οξυγόνο». «Αυτό πρέπει να αποτραπεί. Δεν πρέπει να δίνεται «οξυγόνο» σε οποιαδήποτε ακροδεξιά ομάδα που προσπαθεί με ακραίες ενέργειες να δημιουργήσει και να επιβάλει κλίμα εκφοβισμού», επεσήμανε.

Η ξεφτίλα του Βούτση και του Καμμένου έρχεται σε συνέχεια όλων των επικίνδυνων σεναρίων συνωμοσίας που διακινούν από χθες στην κυβέρνηση. Είναι τόσο απελπισμένοι, είναι τόσο άθλιοι που παίζουν παιχνίδια με το πολίτευμα.

Καλά εκείνος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχει καθοριστικό ρόλο στην υπεράσπιση του πολιτεύματος που βρίσκεται;

AntiNews
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τόσο απελπισμένοι, τόσο άθλιοι..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator