ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σιγή ιχθύος από το στρατόπεδο της «ΠΝΟΗΣ»

0Σιγή ιχθύος από το στρατόπεδο της «ΠΝΟΗΣ». Θαρρείς και συσκέπτονται οι παράγοντες της παράταξης για το πώς θα κινηθούν την επόμενη μέρα!

Εδώ είναι που πρέπει να δείξουν την αξία τους οι “Image-Makers”, αυτοί που ακριβοπληρώνει το αφεντικό του μπροστάρη! Το κτύπημα ήταν ομολογουμένως δυνατό, πιο δυνατό κι από την καμπάνα, όχι του εφετείου... αλλά του BIG BEN!

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση των «παραγόντων» της «ΠΝΟΗΣ», που τους φαντάζομαι, ότι θα φυσάνε και θα ξεφυσάνε σαν τον μουτζούρη του Διακοφτού!

Ε, δεν ήταν και λίγο! Τόσες προσδοκίες είχαν καλλιεργηθεί, τι πανηγυρικές συγκεντρώσεις, σε ΑΠΟΛΛΩΝΑ, τι βραδιά ΓΥΝΑΙΚΑΣ, στην Αγιάννα, τι σύζυγος Αδώνιδος, τι χειροφιλήματα στα σκαλιά των εκκλησιών, πόσα κονιάκ με παξιμάδι σε κηδείες, πόσα θελήματα σε ανήμπορους ηλικιωμένους! 1600 ψηφαλάκια ήταν αυτά!

Και τώρα;;; Μην το πεις! Μην – το- πεις! Θα ήταν αγένεια!

Όταν ψωνίζεις από το Γιουσουρούμ το πιθανότερο είναι να φας φόλα!

Καλή ανασύνταξη! Αγωνιούμε με προσμονή για περισσότερο γέλιο!Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή είναι σατιρική και η φωτογραφία προιόν φωτομοντάζ με σκοπό το χιούμορ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σιγή ιχθύος από το στρατόπεδο της «ΠΝΟΗΣ» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator