261.000 Ευρώ τα ετήσια έσοδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, όσα και τα έσοδα μιας καφετέριας στο Ναύπλιο...

0



Κοιτάζεις τα κρουαζιερόπλοια, τις θαλαμηγούς, τα ιστιοφόρα, πότε πότε κάποιο εμπορικό, κάθε είδους σκάφη που μας επισκέπτονται σχεδόν χειμώνα καλοκαίρι και η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι τα έσοδα που φέρνουν στο Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου.

Και να ήταν μόνο αυτά; Όλος ο Αργολικός κόλπος, από το Κιβέρι, τους Μύλους, τη Νέα Κίο, το Τολό, την Πλάκα, το Βιβάρι και τα Ίρια ανήκει στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, όπως και κάμποσα ακίνητα και πολλοί κοινόχρηστοι χώροι.

Θέλετε να μάθετε πόσα ήταν τα έσοδα του Ταμείου από την εκμετάλλευση όλων των δραστηριοτήτων το χρόνο που μας πέρασε;

Μόλις 261.000 Ευρώ, όσα περίπου τα έσοδα μιας καφετέριας στο Ναύπλιο...

Από το 2011, οκτώ χρόνια τώρα, τα έσοδα του Λιμενικού Ταμείου παραμένουν στα ίδια επίπεδα, λες και δεν άλλαξε τίποτα!!!

Και ακούμε σε κάθε ευκαιρία το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο να μιλά για το Λιμάνι και τα οφέλη που αυτό φέρνει σε όλη την περιοχή και άλλες τέτοιες μεγαλοστομίες, όταν το ίδιο δεν έχει όφελος από τη λειτουργία του.

Το σωστό θα ήταν να λέει, ότι με μια διαφορετική Δημοτική Αρχή και Διοίκηση, το Λιμενικό Ταμείο θα είχε πολλαπλάσια έσοδα και πράγματι θα γινόταν καταλύτης στην ανάπτυξη όλης της περιοχής.

Και η απάντηση έτοιμη, "περιμένουμε" το master plan, την εκβάθυνση, τη μαρίνα, τα υδροπλάνα, λες και όλα αυτά, αν κάποτε γίνουν, θα διορθώσουν την ανικανότητα της διοίκησης.

Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα, τόσα χρόνια χαμένα, χρυσόσκονη που εντυπωσιάζει και που όταν φεύγει, αποκαλύπτει το "βασιλιά" γυμνό, από έργα, ιδέες, στόχους και δράση...

Τόσα χρόνια χαμένα...

Prefadoros
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "261.000 Ευρώ τα ετήσια έσοδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, όσα και τα έσοδα μιας καφετέριας στο Ναύπλιο..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator