ΜΠΙΤΖΙΟΣ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ: 1εκ. ευρώ για φωτισμό στο Χιλιομόδι - ΒΙΝΤΕΟ

0Με παρέμβασή του στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας στην ολοκλήρωση των κερκίδων του γηπέδου του Χιλιομοδίου που αποτελούσαν εστία κινδύνου για τους φιλάθλους.

Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Χιλιομοδίου και αποκάλυψε πως ήδη η Περιφέρεια έχει ξεκινήσει έργο 1εκ. ευρώ για το φωτισμό, το οδόστρωμα και γενικότερα για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και πεζών από την παλιά εθνική οδό Κορίνθου Άργους που διασχίζει το Χιλιομόδι.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΙΤΖΙΟΣ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ: 1εκ. ευρώ για φωτισμό στο Χιλιομόδι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator