Άλλο καμαρότος… κι άλλο καπετάνιος !!!

0



Δεν πρέπει να «μασήσει» ο ηγέτης της «ΠΝΟΗΣ» με το κακό που βρήκε την παράταξή του για την «ανάληψη» των τυχών του Δήμου Κορινθίων.

Αδύνατον να μην έχει στο μυαλό του ένα “PLAN-B” ! Δεν έγινε και τίποτε δα ! Όλα ήταν μια σκευωρία που θα ήθελε να πλήξει την παράταξή του, χτυπώντας πρωτίστως το πρωτοπαλίκαρό του «HELIX POMATIA ASTEGUS» & Still Staurelicus !!!

Είναι βέβαιο πως θα βγει και θα πει ότι : «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και οι σκευωροί θα συναντήσουν τη Νέμεσι τους!» ή ακόμη πιο επίκαιρο και αγαπημένο του: «Πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα, που είναι προορισμένη να επιστρέψει στους ίδιους!».

Αυτό που περιμένει σύμπασα η Κορινθιακή κοινωνία, με διάθεση διακωμώδησης, είναι το τι θα βγει να πει ο ηγέτης της «ΠΝΟΗΣ» και λυπάμαι να πω, πρώτος υποψήφιος για καταποντισμό, για την περίπτωση του “HELIX POMATIA ASTEGUS” » & Still Staurelicus. Είμαι περίεργος να μάθω πως θα επιχειρήσει να δικαιολογήσει την επιλογή του να περιφέρει ως έγκριτη προσωπικότητα τον…, ξέρουμε ποιόν, με τα τόσα προσόντα και αλήθεια, με τι μούτρα θα αντικρίσει τους αξιοπρεπείς και νοήμονες Κορίνθιους που τον προειδοποιούσαν για την μοιραία γκάφα του !

Το πρωτοπαλίκαρο με την ΑΡΝΗΤΙΚΗ δημοσιότητα, ήταν σαν μια ωρολογιακή βόμβα που θα έσκαγε ούτως ή άλλως… Μόνο ένας άφρων θα επέλεγε όχι μόνο να την κρατήσει… αλλά και να την αγκαλιάσει… περιφέροντας τη στον κόσμο ! Αυτή, έμελλε να εκραγεί μεταξύ δικαίων και αδίκων… και μιλώ για τους ανυποψίαστους 1600 της προίκας του “HELIX POMATIA ASTEGUS & Still Staurelicus”.

Και… εντάξει, το πολιτικό σας κριτήριο έπεσε έξω (καθόλου τιμητικό για έναν που θέλει να… γίνει Δήμαρχος), αλλά και οι προειδοποιήσεις των συμπολιτών σας;;; Τόσο πολύ υπολήπτεστε τους συμπολίτες σας ;;;

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε κύριε, να ζητήσετε συγνώμη και να αποχωρήσετε με αξιοπρέπεια αναγνωρίζοντας τα λάθη στις επιλογές σας ;;;

Άλλο καμαρότος… κι άλλο καπετάνιος!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άλλο καμαρότος… κι άλλο καπετάνιος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator