«Τα πήρε» η Ανθή Βούλγαρη με την χειρονομία του Παπαχριστόπουλου! «Μη μου κάνετε εμένα έτσι…» (vid)

0



«Βγήκε από τα ρούχα της» η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Από Νωρίς» στο Epsilon Ανθή Βούλγαρη με τη χειρονομία που έκανε στην εκπομπή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαχριστόπουλους σχολίασε τις φωτογραφίες αποθέωσης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη και εστίασε στα «οργανωμένα ψέματα» όπως είπε σχετικά με το ότι ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων χαρακτηρίστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρά το ότι δεν ήταν.

O κ. Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για "ντροπή της Δημοσιογραφίας", η Ανθή Βούλγαρη παρενέβη και σε εκείνο το σημείο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έβαλε το δάχτυλο στο στόμα, απαιτώντας δηλαδή από τη δημοσιογράφο να σωπάσει.

Η Ανθή Βούλγαρη έγινε έξαλλη και τού είπε "Μη μου κάνετε εμένα έτσι", με το κλίμα στην on air συζήτηση να φορτίζεται!

Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Τα πήρε» η Ανθή Βούλγαρη με την χειρονομία του Παπαχριστόπουλου! «Μη μου κάνετε εμένα έτσι…» (vid)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator