Καθηλωτικό το Corinthian Pro MMA 2018

0



Γεγονός, πλέον, στις 30 Ιουνίου 2018 το δεύτερο κατά σειρά Corinthian Pro MMA (CPMMA) στο Καζίνο Λουτρακίου. Οι αγώνες ήταν αποκλειστικά ΜΜΑ σε οκτάγωνο κλουβί και είναι η πρώτη και μοναδική διοργάνωση εξ ολοκλήρου ΜΜΑ στην Πελοπόννησο. Το CPMMA καθήλωσε τους θεατές με 12 επίλεκτους αγώνες και προσέφερε αμίμητο και ασυναγώνιστο θέαμα. Οι αθλητές που παρευρεθήκαν από Ιωάννινα, Χίο, Λαμία, Αθήνα και Εύβοια, πέρα από τη συμμετοχή τους απόλαυσαν το υπερθέαμα που διοργανώθηκε από το ΜΜΑ Κόρινθος και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκπροσωπώντας την πόλη μας ο Γιάννης Νικας, ο Κωνσταντίνος Σκορδούλης και Λεωνίδας Ραμαζ έφεραν σαρωτικές νίκες κάνοντας μας περήφανους. Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων είναι τα εξής.

1. ΑΝΤΟΝΙΣ ΗΙΛΑΪ vs ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΓΑΣ ΗΙΛΑΪ ομόφωνη απόφαση

2. ΘΗΜΙΟΣ ΦΙΛΙΣ vs ΛΕΩΝΤΙΣ ΒΟΡΡΙΑΣ ΒΟΡΡΙΑΣ υποταγή (armbar) 1 γύρο

3. ΜΙΧΑΗΛ ΦΡΑΓΚΟΣ vs ΜΑΚΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ ισοπαλία

4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΗΙΛΑΪ vs ΔΗΜΗΤΗΣ ΤΟΥΣΟΥΛΙΣ  ΗΙΛΑΪ ομόφωνη απόφαση

5. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ vs ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΤΣΙΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ TKO (εγκατάλειψη αντιπάλου) 2 γυρο

6. ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΣΗ vs ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ισοπαλία

7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΕΛΗΣ vs ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΝΤΕΛΗΣ υποταγή (rear naked choke) 1 γύρο

8. ΑΡΙΣ ΚΑΤΡΑΜΑΝΟΣ vs ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ισοπαλία

9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΣΑΔΗΣ vs ΛΕΟΝΙΔΑΣ ΡΑΜΑΖ ΡΑΜΑΖ ομόφωνη απόφαση

10. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ vs ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ split απόφαση

11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ vs ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΚΟΥΡΙΣΒΙΛΛΙ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ TKO (εγκατάλειψη αντιπάλου) 2 γυρο

12. ΣΑΒΙΟ ΛΑΜΕΛΛΑΡΙ vs ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΑΣ ομόφωνη απόφαση

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές που μας βοήθησαν, ανεξαρτήτως μεγέθους και είδους βοήθειας, έτσι ώστε να υλοποιηθεί το CPMMA 2018. Τα standards που θεμελιώσαμε φέτος, ήταν υψηλά, αλλά με ταπεινή σιγουριά γνωρίζουμε ότι θα τα ξεπεράσουμε του χρόνου στο επόμενο CPMMA. Οι ενδιαφερόμενοι και οι φίλαθλοι του ΜΜΑ μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα www.CPMMA.gr ή στο facebook: Corinthian Pro MMA όπου θα βρουν σύντομα πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την διοργάνωση.
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καθηλωτικό το Corinthian Pro MMA 2018"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator