Περί εποικισμού ο λόγος

0Πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε τον ανθρωπισμό μας μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουμε

Στις φωτογραφίες Νο1 και Νο2 βλέπουμε μια σκηνή συγκινητική. Καλό είναι να δανειστούμε χαρτομάντιλα, από αυτά που χρησιμοποιούν οι συριζαίοι για να σφουγγίζουν τα δάκρυά τους όταν ψηφίζουν Μνημόνια. Ενα ασυνόδευτο… προσφυγόπουλο φιλοξενείται στο στούντιο της ΕΡΤ στην εκπομπή του κ. Αρβανίτη, ο οποίος παρουσιάζει το κα-τα-πλη-κτι-κό έργο μιας ΜΚΟ. Η έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπό του δεν πρέπει να μας ξεγελά. Τα βάσανα της προσφυγιάς σε κάνουν να γερνάς γρήγορα και, από εκεί που είσαι με τις φρουτόκρεμες για τα μωρά, με το γαλατάκι σου και τις πιπίλες, ξάφνου θέλεις κόντρα ξύρισμα.

Ο ασυνόδευτος προσφυγόπουλος του Αρβανίτη βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2012. Τόσα χρόνια ασυνόδευτος και προσφυγόπουλο; Δεν του πολυφαίνεται, αλλά ας είμεθα καλόπιστοι. Χαριτωμένη στιγμή της εκπομπής ήταν όταν ο προσφυγόπουλος, αφηγούμενος τις περιπέτειές του, είπε: «Περάσαμε από Ιράν, Τουρκία και ήρθαμε στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπορέσαμε να πάμε Ευρώπη, μείναμε στην Ελλάδα και περάσαμε μια χαρά». Συνεπώς, καμία σχέση με Ευρώπη η Ελλάς, αλλά του ασυνόδευτου Πακιστανού τού άρεσε.

Στην εικόνα Νο3 βλέπουμε τον χάρτη της Αφρικής. Αν κάνετε μια καλή προσπάθεια να εντοπίσετε τις λεπτομέρειες του χάρτη, μέσα στο Κονγκό, θα δείτε ένα μπλε σχηματάκι. Αυτό είναι ο χάρτης της Ιταλίας, σε κλίμακα ίδια με εκείνη του αφρικανικού χάρτη! Η έκταση της Αφρικής είναι 30.370.000 km² και της Ιταλίας 301.340 km². Δηλαδή, περίπου το 1/100. Ο πληθυσμός της Αφρικής είναι 1,225 δισ. νοματαίοι και της Ιταλίας 60.000.000. Χωρά ολόκληρη η Αφρική στην Ιταλία; Οχι βέβαια. Μπορεί να δεχτεί έστω ακόμα έναν λαθροέποικο η χώρα; Οχι. Ακριβώς επειδή η ιταλική κυβέρνηση προσπαθεί να θέσει ένα τέλος στον παραλογισμό της παράδοσης των ευρωπαϊκών πατρίδων σε τριτοκοσμικούς, τους λένε φασίστες. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο δείκτης γεννήσεων στην Υποσαχάρια Αφρική είναι περίπου 5, ενώ στην Ιταλία με το ζόρι 1,37.

Αυτά τα προβλήματα, λοιπόν, δεν λύνονται με τα κροκοδείλια δάκρυα εκείνων που θέλουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Αφροαραβασία.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περί εποικισμού ο λόγος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator