Τιμολέων Πιέτρης: Απαράδεκτη η κατάσταση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου

0Η παρέμβαση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέοντος Πιέτρη, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αφορούσε την στάσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου.

Ο κος Πιέτρης ανέφερε:

Κύριε Δήμαρχε , στην προεκλογική εκστρατεία του 2014 κάνατε σημαία σας την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου από την περιοχή του Αγ. Νικολάου μέχρι την Ποσειδωνία.

Η θητεία σας φτάνει στην λήξη της και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο καλύτερο οικόπεδο της Κορίνθου.

Ο φωτισμός ελλιπέστατος, καμία συντήρηση των οργάνων εκγύμνασης και των γηπέδων μπάσκετ, καμία συντήρηση στον ηλεκτροφωτισμό του ποδηλατοδρόμου, τα παγκάκια είναι σπασμένα και το πράσινο είναι παραμελημένο.

Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι προσπαθείτε να πάρετε την έκταση από φορείς του δημοσίου που είναι ιδιοκτησία τους, και ότι καταβάλλετε προσπάθειες. Οι ευθύνες είναι μεγάλες, είστε ο Δήμαρχος τα τελευταία 12 χρόνια και δεν έχετε καταφέρει απολύτως τίποτα.

Είναι ντροπή, η είσοδος της πρωτεύουσας του νομού να είναι τέτοια κατάσταση. Είναι σημείο που περπατάνε εκατοντάδες Κορίνθιοι καθημερινά και διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμολέων Πιέτρης: Απαράδεκτη η κατάσταση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator