Το Διεθνές Ινστιτούτο Διευθυντών Ορχήστρας στο Κιάτο

0












The International Institute for Conductors Prelude Academy | July 3 – 13, 2018

Το Διεθνές Ινστιτούτο Διευθυντών Ορχήστρας στο Κιάτο

Με μεγάλη μας τιμή φιλοξενήσαμε στο Κιάτο (3-13 Ιουλίου), το Διεθνές Ινστιτούτο Διευθυντών Ορχήστρας, The International Institute for Conductors , ένα από τα κορυφαία προγράμματα κατάρτισης διευθυντών ορχήστρας στον κόσμο.

Κατά την διαμονή τους, ολοκλήρωσαν τα σεμινάρια της ανώτερης βαθμίδας εκπαίδευσής τους, The Prelude Academy, όπου σολίστ βιολιού και πιάνου ζευγαρώνουν με διδακτορικούς φοιτητές για να μελετήσουν και να παρουσιάσουν πλήρεις συναυλίες με την Συμφωνική Ορχήστρα Vidin Sinfonietta (Βουλγαρία).

Οι συναυλίες των σεμιναρίων εντάχθηκαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σικυωνίων ΣΙΚΥΩΝΙΑ '18, και παρακολουθήσαμε τρία μοναδικά κονσέρτα, από τους μελλοντικά κορυφαίους του είδους.

Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς και τους μαθητευόμενους για την παρουσία τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά τον μαέστρο και διευθυντή της Ακαδημίας, Charles Gambetta για την τιμή να διαλέξει την πόλη μας για την διεξαγωγή των σεμιναρίων.

Και τέλος, ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας και κορυφαίο συνθέτη - πιανίστα Δημήτρη Χασούρο, για την πολύτιμη βοήθειά του στη διοργάνωση των συναυλιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ
Ζάρκος Δημήτρης

Σημείωμα Charles Gambetta
"Το Διεθνές Ινστιτούτο Διευθυντών Ορχήστρας είναι ενθουσιασμένο που έφερε τους μαθητές και τους μουσικούς του στο Κιάτο για την Ακαδημία Prelude και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και τις προσπάθειες εκείνων που συμμετέχουν στην διοργάνωση των συναυλιών που θα παρουσιάσουμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μας. Είμαστε εδώ λόγω της εξαιρετικά ζεστής υποδοχής που λάβαμε κατά τη διάρκεια μιας διερευνητικής επίσκεψης το 2016 και προσβλέπουμε στην επιστροφή μας στο Κιάτο κάθε χρόνο και για πολλά χρόνια ακόμα."

Charles Gambetta, DMA
Artistic Director | International Institute for Conductors

ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ
Κλεισθένους 57 | 202 00 Κιάτο
Τηλ: 2742021921
www.mikoni.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Διεθνές Ινστιτούτο Διευθυντών Ορχήστρας στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator