Διαδραστικός χάρτης: Που υπάρχουν τσούχτρες σε όλη την Ελλάδα

0Καλοκαίρι, θάλασσα και… τσούχτρες!

Από τα απρόοπτα του καλοκαιριού είναι οι μέδουσες που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ορισμένες από τις ελληνικές θάλασσες.

Σύμφωνα με την καταγραφή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Βιοποικιλότητας, παραμένει και φέτος το πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές, προβληματίζοντας όσους επιθυμούν να κολυμπήσουν στις σχετικές παραλίες.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, σε Ευβοϊκό και Σαρωνικό κόλπο εμφανίζονται οι μέδουσες Chrysaora hysoscella, ενώ στον Κορινθιακό είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα με τις Pelagia noctiluca.

Ακολουθεί ο σχετικός διαδραστικός χάρτης:

Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαδραστικός χάρτης: Που υπάρχουν τσούχτρες σε όλη την Ελλάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator