Νεοναζί και εθνομηδενιστές... είς σάρκα μίαν

0




Υπέροχη η Βουλή από το πρωί. Μια συζήτηση για το Σκοπιανό πήγε να γίνει, να αποκαλυφθεί η προδοτική συμφωνία της κυβέρνησης κι εμείς ασχολούμαστε με τι; Με τον ανόητο... Καραϊσκάκη της Χρυσής Αυγής που ζήτησε πραξικοπήματα, τον Τσίπρα να τον κρεμάσουν και όλα αυτά τα ωραία που λέει η εγκληματική οργάνωση.

Κι από εκείνη την ώρα έχουν μιλήσει καμιά 20αριά βουλευτές για να εκφράσουν την οργή τους για το ακροδεξιό παραλήρημα και να αποδείξουν αυτοί πόσο δημοκράτες είναι. Βεβαίως θα σηκώσουν οι περισσότεροι το χεράκι τους για να ψηφίσουν τη συμφωνία, αλλά αυτό είναι άλλης τάξης θέμα.

Και αναρωτιώμαστε: Γιατί κάθε φορά που ένα μείζον θέμα, εθνικό ή οικονομικό, συζητείται στη Βουλή, βγαίνουν οι Χρυσαυγίτες και τα κάνουν μπάχαλο για να μην χρησιμοποιήσουμε εκείνη την… άλλη λέξη που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι;

Ποιον βολεύει όλο αυτό το συστηματάκι της προβοκάτσιας που στήνουν οι νεοναζί και διαλύουν την όποια απόπειρα συζήτησης και διαλόγου;

Την απάντηση θα την πάρετε αν δείτε την ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου ο οποίος λέει ότι ως αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ανέχεται τα περί πραξικοπημάτων και ζητά την άρση ασυλίας για να διωχθούν ποινικά.

Να δείτε που όλη τη μέρα μ’ αυτό θα ασχολούμαστε.

Θα απαντήσει ο Τσίπρας και το συνεταιράκι του που δεν ψηφίζει, τι είναι αυτό το έκτρωμα που ονομάζει συμφωνία;

Θα απαντήσει γιατί ξεπουλά τη Μακεδονία και ποια είναι τα τριάντα αργύρια της προδοσίας;

Ή θα ασχολούμαστε με τα μαλλιά και το άδειο κεφάλι του Καραϊσκάκη και των υπολοίπων φυγόμυαλων της Χρυσής Αυγής;

AntiNews
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νεοναζί και εθνομηδενιστές... είς σάρκα μίαν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator