ΝΑΥΠΛΙΟ: Να έρθει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του Γηροκομείου... Βαριές οι ευθύνες του Δημάρχου

0Έξι και πλέον χρόνια είναι Δήμαρχος ο Δημήτρης Κωστούρος και η αδιαφορία που έχει δείξει για το Γηροκομείο είναι εξοργιστική, αυτή η τόσο ευαίσθητη κοινωνική δομή, δείγμα ανθρωπιάς και πολιτισμού, έχει αφεθεί να πτωχεύσει.

Ένας διορισμένος από το Δήμαρχο Πρόεδρος και ένα ανύπαρκτο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς εκπρόσωπο από την Αντιπολίτευση, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, το έφτασαν να χρωστά τεράστια ποσά και ένα βήμα πριν από το κλείσιμο.

Οι προτεραιότητες του κυρίου Κωστούρου είναι άλλες, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το Γηροκομείο, αντί να αναλάβει αυτός Πρόεδρος του Ιδρύματος, όπως προβλέπεται, να κινητοποιήσει τους συμπολίτες, να ζητήσει βοήθεια από τους οικονομικά ωφελημένους του Δήμου, να ζητήσει προτάσεις και το ενδιαφέρον της Αντιπολίτευσης, να συζητήσει έστω μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα, να ψάξει και να βρει τρόπους να αποφευχθεί το αδιέξοδο, προτιμά να τρέχει σε κάθε εκδήλωση που γίνεται στο Δήμο, να βγάζει λόγους και τον υπόλοιπο χρόνο, να ασχολείται με το που θα δοθεί το Δημοτικό χρήμα, με απευθείας αναθέσεις... Για τα εύκολα πρώτος, για τα άλλα, κάτω από το χαλί... Μόνο που δεν μπορούν να κρύβονται πια...

Παραθέτω τα στοιχεία που μου ζήτησαν φίλοι και ελπίζω αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο να συζητηθεί το θέμα.

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΡΑΔΟΥ ΑΜΥΜΩΝΗΣ 22 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ, οφειλή στο Δημόσιο: 576.072,42 Προσαυξήσεις: 195.534,06 Συνολικό Ποσό: 771.606,48

Η σύσταση και ο κανονισμός του Ιδρύματος

Τροποποίηση του κανονισμού

«Ορισµός µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του κοινωφελούς ιδρύµατος: Οίκος Ευγηρίας-Πρόνοια Μαρίας Κ.Ράδου»

Ορισµός Προέδρου του κοινωφελούς ιδρύµατος

Δε χρειάζονται πολλά λόγια, η ανευθυνότητα πρέπει να τελειώσει, εκείνο που με παραξενεύει είναι ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μπούκουρης, που είναι και μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος, τόσον καιρό γιατί αδρανεί;

Φυσικά θα επανέλθω...

Prefadoros
Τα περιουσιακά στοιχεία που άφησε για το Ίδρυμα η αείμνηστη Μαρία Ράδου:


Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Να έρθει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του Γηροκομείου... Βαριές οι ευθύνες του Δημάρχου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator