ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Μάγια, η Αλίκη "Καλιαλόγλου"... κι ο Σωκράτης !!!

0Maya Fourioti στο fb: "Σήμερα στην Αρχαία Κόρινθο έδινε συναυλία η Αλίκη Καλιαλόγλου. Μου είπαν πως διογράνωσε ο δήμος Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ με το νέο αρχηγόπουλό του Κορινθιακού πολιτισμού φρόντισε να μην το μάθει κανείς και η υπέροχη Α.Καλιαλόγλου να τραγουδήσει μπροστά σε αδειανά καθίσματα. Ειδοποιήθηκα αφού είχε ήδη αρχίσει. Αφού δεν είστε άξιοι, γιατί απαξιώνετε τους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, μπορώ να μάθω; Από βίτσιο ή από άπλετη χωριατιά;"


Απάντηση του Socrates Lelekos στην ίδια ανάρτηση: "Επιβάλεται, αν θέλει κανείς να μιλήσει για αναγνωρισμένο καλλιτέχνη, να γνωρίζει να εκφέρει το όνομά του/της, πριν αρχίσει να παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς διοργανωτή και κοινού..."Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Μάγια, η Αλίκη "Καλιαλόγλου"... κι ο Σωκράτης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator