Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Σικυωνίων μέχρι 31 Ιουλίου 2018

0


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ, στο πλαίσιο έκφρασης ελάχιστης συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Κορινθία και ολόκληρη την Ελλάδα, ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια των Σικυωνίων 2018 μέχρι τις 31 Ιουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών και συλλυπούνται τις οικογένειές τους.

Το ΔΣ του ΝΠΔΔ

Η ΜΗΚΩΝΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Σικυωνίων μέχρι 31 Ιουλίου 2018"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator