ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ VODAFON

0



Από τον Δεκέμβριο 2017, στο κατάστημα της VODAFON στην Τρίπολη Αρκαδίας, ζήτησα παρουσία και του γιού μου ΑΝΤΩΝΗ ΚΩΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, να γίνει ΔΙΑΚΟΠΗ στην τηλεφωνική σύνδεση σταθερού τηλεφώνου και internet του επαγγελματικού μου τηλεφώνου με αριθμό 2710237830 επί της οδού Κένεντυ 38-40 στην Τρίπολη. Η εταιρεία απαξίωσε το αίτημά μου και εξακολούθησε να στέλνει λογαριασμούς, τους οποίους πλήρωνε ο γιός μου. Τον Απρίλιο σε έξαλλη κατάσταση από την αναισθησία τους κι ενώ είχα κάνει τουλάχιστον 3 τηλεφωνικές κρούσεις γι΄ αυτό το θέμα στο 5ψήφιο νούμερο, χωρίς αποτέλεσμα, πήγα πάλι στο κατάστημα της Τρίπολης, Με παρέπεμψαν πάλι σε τηλεφωνική εποκοινωνία. Η απάντηση της εταιρείας στο τηλεφώνημά μου ήταν πως ''ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ....ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ" Το γεγονός πως οι λογαριασμοί έτρεχαν το άκουγαν τζάμπα. Δήλωσα πως δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω ΚΑΝΕΝΑΝ λογαριασμό, στο 2710237830, αφού ούτε το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο και έχω κάνει από 5 μήνες πριν αίτηση διακοπής της σύνδεσης. Η εταιρεία ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ !!! Ο λογαριασμός έρχεται σε συμωηφισμό ΚΑΙ με το τηλέφωνο οικίας μου που είναι το 2713006296 ....ώστε να μείνω χωρίς τηλέφωνο και internet αν δεν πληρώσω. ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ 2710237830 ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΜΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ .....ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 2713006296 ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 2710237830, ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017 ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΣ. Αν δεν γίνει δεκτό άμεσα το αίτημά μου, θα προσφύγω 'αμεσα στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ απαιτώντας και αποζημίωση για ηθική βλάβη και διαταραχή της προσωπικής μου υγείας και ηρεμίας πέραν των άλλων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ 

Υ.Γ. Τα πλήρη στοιχεία είναι στη διάθεσή μας
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ VODAFON"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator