Αλέξη κάνε εκλογές, τώρα που πας καλά!

0




Σύμφωνα με την κυβέρνηση η ανεργία πέφτει, η ανάπτυξη έρχεται, η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια και σύντομα θα λυθεί το Σκοπιανό. Το ξέχασα: θα ρυθμιστεί και το χρέος. Νίκες παντού.

Σύμφωνα με αναλυτές που υιοθετούν αυτή την οπτική γωνία, δεν είναι πρόβλημα η διαφωνία Καμένου- Τσίπρα στο Σκοπιανό, ούτε οι διαφωνίες των «53» και του Τσακαλώτου. Πρόβλημα είναι ότι «ο Μητσοτάκης έχει δεμένα χέρια από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ» και ότι «διαφωνεί ο Θεοχαρόπουλος με τη Γεννηματά». Μάλιστα.

Το δείχνουν, λένε, και οι δημοσκοπήσεις. Η ΝΔ είναι μπροστά μόνο από 5 έως 15 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν τραβά ο άνθρωπος» υποστηρίζουν για τον αρχηγό της. Και το Κίνημα Αλλαγής, «στη μία μέτρηση είναι διψήφιο στην επόμενη επιστρέφει στα μονοψήφια» επισημαίνουν. Μάλιστα.

Ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ... μπετόν αρμέ! 154 ΝΑΙ σε ΟΛΑ! Αλέξη κάνε εκλογές, τώρα που πας καλά!

Μου βγήκε αυθόρμητα η προτροπή, διαβάζοντας αριστερό αναλυτή. Και οι αντίπαλοί σου έχουν προβλήματα, θα προσέθετα κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μελέτης. Εκτός κι αν έχεις στα σκαριά να λύσεις και το Κυπριακό. Αν μάλιστα προγραμματίζεις να λύσεις και τα ελληνοτουρκικά, τότε ίσως αξίζει να περιμένεις/ρισκάρεις μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.

Αλλιώς, το επαναλαμβάνω: Αλέξη κάνε εκλογές, τώρα που πας καλά!

Κοιτώ γύρω μου και βλέπω ανθρώπους ευτυχισμένους. Περιμένουν στα ATM να βγάλουν 5000 ευρώ, περιμένουν στις τράπεζες να εισπράξουν τα επιδόματά τους. Οι συνταξιούχοι περιμένουν την 13η σύνταξη. Οι 17αρηδες περιμένουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Θα τους αφήσει η Πρώτη Φορά Αριστερά κυβέρνηση να περιμένουν;

Αλέξη κάνε εκλογές τώρα που οι Έλληνες νιώθουν την κανονικότητα να τους αγγίζει. Τώρα που απλώνονται στα πόδια σου τα κόκκινα χαλιά. Τώρα που την Ιταλία την κυβερνά ένας συνασπισμός σαν τον δικό σου και στην Ισπανία έπεσε ο Ραχόι. Πραγματικά είναι ευκαιρία.

Ανακοίνωσε τα αντίμετρα και κάνε εκλογές. Για να νιώσουν όλοι- και εσύ- πόσο εκτιμά ο λαός τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής. Άφησε τον λαό να σου δείξει την ευγνωμοσύνη του. Την αγάπη του που τον έσωσες από τα μνημόνια.

Και μια ιδέα για την... προεκλογική περίοδο: μήπως θα ήταν ευκαιρία να προτείνεις την Αθήνα ως τόπο συνάντησης του Τραμπ με τον Κιμ; Έχουν και οι δύο πολλούς θαυμαστές εδώ. Φαντάσου το αντίκτυπο στην τουριστική προβολή της χώρας μας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας και ο δικός μας άνθρωπος.

Αλέξη κάνε εκλογές, τώρα που πας καλά!

Γιάννης Αντύπας
Πρώτο Θέμα
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέξη κάνε εκλογές, τώρα που πας καλά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator