ΤΩΡΑ: Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε στο πρανές του Ισθμού της Κορίνθου

0Από την Πυροσβεστική Κορίνθου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μιας 60χρονης Γαλλίδας τουρίστριας η οποία έπεσε στο πρανές του Ισθμού της Κορίνθου όπως γράφει το korinthostv.gr.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς η περιοχή εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους επισκέπτες που δε γνωρίζουν ότι τα πρανή της διώρυγας είναι εντελώς αφύλακτα !!!

Για το θέμα έχουμε ασχοληθεί εδώ και εκτενώς εδώ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε στο πρανές του Ισθμού της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator