Π.ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ"

0Μέχρι τώρα ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχω δεχθεί δηλητηριώδεις συκοφαντίες απο συγκεκριμμένους ανθρώπους οι οποίοι μέσω του τύπου με τρόπο χολερικό έχουν σπιλώσει την προσωπικότητα μου.

Απο ανθρώπους που όπου να τους πιάσεις λερώνεσαι.

Τα έχω δεχθεί αδιαμαρτύρητα σεβόμενος τον θεσμό και δεχόμενος ότι όταν ασχολείσαι με τα κοινά αυτά είναι δεδομένο ότι θα τα δεχθείς.

Επώνυμοι, ανώνυμοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί αλλά και οι χιλιάδες πελάτες των επιχειρησεών μου γνωρίζουν και την ευγένεια μου και την παιδεία μου.

Την ευγένεια μου την πήρα απο το σπίτι και την οικογένεια μου.

Ο καναλάρχης κ.Κάππος χθες μπήκε ως σερίφης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου κάνοντας χρήση του ιδιότυπου ρόλου στον οποίο έχει αυτοαναγορευθεί.

Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου του ζήτησα να πληρώσει τα 3.000 περίπου ευρώ που χρωστά στο Επιμελητήριο και μπροστά στα 21 μέλη του συμβουλίου με θράσος είπε.."δεν πληρώνω τίποτα".

Στο τέλος της συνεδρίασης και για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στην οικογένεια μου, με τρόπο χυδαίο συκοφαντικό και πρόστυχο μπροστά σε πολλούς ανθρώπους.

Αν για κάποιο η οικογένεια προφανώς είναι ευτελές πράγμα για αυτό και όταν τους φτύνεις μένουν ατάραχοι, για μένα είναι ότι ιερότερο έχω στην ζωή μου.

Εκανα το αυτονόητο που θα έκανε κάθε άνθρωπος όταν του προσβάλουν τους γενείτορες του.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.

Και το ξεκαθαρίζω ότι κάθε φορά που ο συγκεκριμμένος "κύριος" θα προσβάλει την οικογένεια μου το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Μέχρι να καταλάβει ότι υπάρχουν αξίες που ο ίδιος ίσως δεν γνώρισε ποτέ αλλά για κάποιους είναι πάνω απο τα υποκριτικά χαμόγελα των δημοσίων σχέσεων.

Σύντομα θα καταλάβει και όλη η Κορινθία τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται με κάθε τρόπο το Επιμελητήριο προκειμένου να μην γίνει η έκθεση "Πελοπόννησος 2018" στην Κόρινθο.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης υποτελής στην αθλιότητα και τους άθλιους δεν θα γίνει ποτέ.

Δεν τους φοβάται και δεν τον κρατά κανένας απο το μανίκι.

Τα υπόλοιπα εν καιρώ !

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator