Μία μεγάλη μέρα για το Κουνγκ Φου & το Τάι Τσι στην Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ

0Ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον αθλητισμό και το Κουνγκ Φου έγινε στο κλειστό Στάδιο της Κορίνθου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 όπου πραγματοποιήθηκαν οι 1οι διασυλλογικοί αγώνες Κουνγκ Φου, Τάι Τσι και Σάντα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας των αγώνων ήταν το κατάμεστο από κόσμο στάδιο που παρευρέθηκε στη διοργάνωση και στήριξε την πρώτη προσπάθεια της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου να παντρέψει το Παραδοσιακό με το Αγωνιστικό. Ένα πολύ λεπτό και δύσκολο εγχείρημα μιας που το πνεύμα της ανιδιοτελούς παραδοσιακής άσκησης πρέπει να συνυπάρξει με τα δεδομένα του σήμερα, όπου ο αθλητισμός απαιτεί ανταγωνισμό και θεσμικά πλαίσια.

Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου θέλοντας να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να προσφέρει στους νέους προοπτικές και για ακαδημαϊκή κατάρτιση ώστε να μπορεί να κομίσει όλα οφέλη που έχει κάθε νέος αθλητής (διακρίσεις σε επίσημες διοργανώσεις, μοριοδοτήσεις αλλά και δυνατότητα κατάρτισης προπονητών) το 2017 έγινε αθλητικός σύλλογος και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου ύστερα από 10 χρόνια πολιτιστικής δράσης. Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε να διοργανώσει τους πρώτους αυτούς αγώνες. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά και στήριξη του κόσμου ώστε να διοργανώσουμε ακόμα πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις σαν και αυτή και να μπορέσουμε να δώσουμε έμπνευση και κίνητρο όχι μόνο σε νέους αλλά και στους μεγαλύτερους να ασχοληθούν με μια τόσο σπουδαία τέχνη για το σώμα και το πνεύμα όπως είναι το Κουνγκ Φου και το Τάι Τσι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Κέντρο Πολιτισμού, Άθλησης & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, των χορηγών της διοργάνωσης, του κόσμου που επισκέφτηκε τους αγώνες και βέβαια την Ομοσπονδία Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. Επίσης στη διοργάνωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κος Λάμπρος Σταμούλης καθώς επίσης οι κ.κ. Γιώργος Τσιόγκας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και Τάκης Ρέππας, μέλος του τμήματος αθλητισμού, εκπρόσωπος της Νομαρχιακής επιτροπής και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστούμε το κανάλι SUPER TV που κάλυψε τη διοργάνωση.

Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Περισσότερα για την Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους
https://σαολιν.gr, https://www.facebook.com/groups/shaolinwugong/, https://www.shaolin.com.gr,
και στο τηλέφωνο 6936929950 Παναγόπουλος Χρήστος

Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μία μεγάλη μέρα για το Κουνγκ Φου & το Τάι Τσι στην Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator