ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ

0
Οφείλω μία εξήγηση σε όλους τους Κορίνθιους για την στάση μου στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολουθούμε μία ανεξήγητη αυτοδιοικητική συμπεριφορά απο τον απερχόμενο δήμαρχο Κορινθίων που δεν έχει αρχή και τέλος.

Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ενώπιον των αιρετών αλλά και πολιτών έχω ξεκαθαρίσει με τον πιο απλό τρόπο ότι:

Δεν εμπιστεύομαι τον δήμαρχο της μειοψηφίας και δεν πρόκειτα να ψηφίσω απο εδώ και πέρα καμία μα καμία πρόταση.

Ο λόγος είναι ότι κάθε φορά σε σημαντικά θέματα αλλάζει θέση και άποψη με αποτέλεσμα οι λύσεις να δίνονται κυριολεκτικά στο γόνατο με συνέπειες για την πόλη και τους πολίτες, ιδιαίτερα τους πολίτες μας που ζούν στις κωμοπόλεις και τα χωριά.

Ο δήμαρχος μειοψηφίας τον τελευταίο καιρότο αποδεικνύει καθημερινά και με δικαιώνει απόλυτα στην επιλογή μου αυτή.

Οταν του ψηφίζουμε τα προεκλογικά του έργα είναι όλα τα καλά και σιωπαίνει...και όταν δεν ψηφίζουμε βγαίνει και με το δάχτυλο σκανδάλη και "πυροβολεί" όποιον για δικούς του λόγους θέλει να κτυπήσει κοινωνικά.

Ο απερχόμενος δήμαρχος κάθε μέρα βγαίνει στα κανάλια και διαλαλεί ότι κάνει έργα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει 30 και πλέον χρόνια και με απεριόριστο κομπασμό λέει ότι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ για να ανατρέψει το αρνητικό για αυτόν κλίμα.

Τα πάντα όλα έχουν λέει την σφραγίδα του και οι υπόλοιποι είμαστε απλά για να τον εξυπηρετούμε.

Ολα τα έργα που φέρνει τώρα στο δημοτικό συμβούλιο είναι προεκλογικά, τα οποία θυμήθηκε για να πείσει τους Κορίνθιους ότι η καρέκλα του δημάρχου Κορινθίων θα έχει πάντα το όνομα του γιατί ξέρει καλά την δουλειά, όπως ο ίδιος λέει.

Δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι του δημάρχου και προτρέπω όλη την αντιπολίτευση να μην γίνει συνένοχη στην τακτική αυτή, που είδαμε και σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις πόσο επιζήμια είναι για την Κόρινθο.

Με έργα που γίνονται στο πόδι για να επανεκλεγεί ο δήμαρχος της μειοψηφίας, η Κόρινθος θα κοιτά τις άλλες πρωτεύουσες της Ελλάδας και απλά θα καταλαβαίνει γιατί έμεινε τόσο πίσω.

Λέω λοιπόν ΟΧΙ στην Μαυρογιαλούρικη τακτική του απερχόμενου.

Ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται και δεν τρώει καναλόχορτο...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator