ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ: Από τη διημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - ΒΙΝΤΕΟ

0Η διημερίδα μας, με θέμα Ειδική διαπαιδαγώγηση, Κοινωνία, Τέχνες και ΑμεΑ ολοκληρώθηκε σημερα με επιτυχία θα ήθελα να ευχαριστήσω οσους πήραν μέρος αλλα και βοήθησαν στην υλοποίηση ενος προσωπικού μου ονείρου. Και εύχομαι του χρόνου να ανανεώσουμε παλι το ραντεβού μας με μια νεα θεματικη και νέους ανθρώπους που θελουν και αυτοί με τη σειρα τους να κανουν κατι Καλό και να προσφερουν.

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ: Από τη διημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator