ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

0
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2018 - Corinth Exposed 2018 φιλοξένησε, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, από το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, την έκθεση των έργων που διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2018, με θέμα "Παράδοση: Αποτυπώνοντας την άυλη πολιτιστική κληρονομιά με μια σύγχρονη φωτογραφική ματιά". Η έκθεση διοργανώθηκε από την Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου με την συνεργασία και την υποστήριξη της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου, του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων και του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών.

Την Κυριακή 6 ΜαΪου 2018, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την βράβευση όσων διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2018, η οποία σήμανε και την λήξη του Corinth Exposed 2018.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator