ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!

0
Η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, υπό τη διεύθυνση της μουσικού του σχολείου μας και μαέστρου κ. Γερολύμου Μαρίας εκπροσώπησε την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό, στην πόλη Pagani της Ιταλίας, στις 23/4/2018 και απέσπασε το Α΄ Βραβείο με βαθμολογία 98/100 στην κατηγορία Μουσικά Σύνολα –Σχολικές Χορωδίες.

Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου κ. Τσαμαντά Ελένη εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς τη μουσικό και μαέστρο κ. Γερολύμου Μαρία, την εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης κ. Μπακλώρη Παναγιώτα, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Χορωδίας για τη διάκρισή τους καθώς αποτελεί επίτευγμα συλλογικής και ομόψυχης εργασίας και προσπάθειας.

Θα ήθελε να εκφράσει ευχαριστίες προς την Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο που επέλεξαν τη Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στην πόλη Pagani της Ιταλίας, καθώς και τη Διεθνή Καλλιτεχνική Επιτροπή του Διαγωνισμού που μας τίμησε με το πρώτο βραβείο.

Επίσης, να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Αντωνίου Αλέξανδρο και τη Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Καραβά Ζαχαρούλα, την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνα, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην πραγμάτωση της προσπάθειας.

Επιπλέον να απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της μετάβασης των μαθητών της Χορωδίας στην Ιταλία, προς:

την Περιφέρεια Πελοποννήσου

την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλλίρη Πελοπίδα

την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

τον Δήμο Σικυωνίων

τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

την Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου

την ΄Ενεργον Κατασκευαστική

την GEFRA –Φραγκίστας Γ.

τη ΦΥΡΚΟ ABEE

τη Ζήρεια ΕΠΕ


Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
Τσαμαντά Ελένη


III International Competition "Sant' Alfonso Maria de Liguori"
Theatre-Auditorium – Pagani - ItalyΔημοσίευση: Μαΐου 29, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator