Έτσι θα πάνε τη χώρα μπροστά;

0
Του Όφι Ιοβόλου

Αμφιβάλλει κανείς ότι η Βουλή είναι το καλύτερο θέατρο της Ελλάδας και δεν έχει και εισιτήριο. Αμφιβάλλει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με ηθοποιούς επιπέδου… Όσκαρ καθώς οι ερμηνείες τους είναι μοναδικές;

Και αμφιβάλλει κανείς ότι πρόκειται για κακοπαιγμένο σήριαλ το οποίο θα το ξαναδούμε σε τόσες επαναλήψεις που ούτε… το Παρά Πέντε δεν έχει παιχτεί τόσες φορές στο Mega;

Αν θέλει να κάνει κάποιος απολογισμό αυτής της «φασαρίας» στ’ αυτιά μας χωρίς νόημα και χωρίς κανένα όφελος για τον ελληνικό λαό, θα έγραφε ξανά τα κλισέ που γράφει κάθε φορά που βλέπει Βουλή. «Κατώτεροι των περιστάσεων. Στον κόσμο τους. Λείπει το όραμα, λείπουν οι ηγέτες» κ.λπ.

Πράγματι, ακόμη και η ελληνική γλώσσα είναι φτωχή για να περιγράψει τη φτώχεια των επιχειρημάτων του Τσίπρα και του Μητσοτάκη κατά κύριο λόγο.

Ο ένας κολλημένος με την έξοδο από τα μνημόνια, με το παράλληλο πρόγραμμα, με την αριστερά που είναι το θύμα της ιστορίας, με το πόσο «καθαροί» είναι αυτοί κι όχι οι άλλοι, με το σπίτι της Μαρέβας, το ηθικό πλεονέκτημα, τιςoffshore. Κολλημένη βελόνα στο πικάπ της αριστεράς.

Ο δε Κυριάκος με το ίδιο ύφος του καλόπαιδου που του πήραν το παιχνίδι και φωνάζει «δώστε το πίσω, είναι δικό μου». Με το τροπάρι των εκλογών, με το δικό του… πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, με τις γνωστές του ατάκες για τη βία. Και με κάτι καινούργιο: Τον απείλησαν οι Ρουβίκωνες και μη σας πούμε ότι μπορεί να ζητήσει επιπλέον προστασία και… σύνταξη για την εθνική του αντίσταση.

Τι να πει κανείς. Έτσι θα πάνε τη χώρα μπροστά; Με ένα κλίμα εμφυλίου, με μια πριν την ώρα της προεκλογική περίοδο που το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει ό,τι δεν κατέστρεψε ο Τσίπρας και η παρέα του;

Οι δε βουλευτές; Μόνιμοι χειροκροτητές των αρχηγών τους σε κακογραμμένες ατάκες λογογράφων της πλάκας.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι. Πλην των πολιτικών και των δημοσιογράφων κανείς άλλος δεν τους βλέπει. Και καλό είναι να καταργήσουν αυτές τις σκιαμαχίες που δεν προσφέρουν τίποτε. Ή μάλλον προσφέρουν: Αποκαλύπτουν με ποιους πολιτικούς θα πάει η χώρα μπροστά. Ή πίσω…
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έτσι θα πάνε τη χώρα μπροστά;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator