Σωτήρης Κουκουλάκης: Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Επιμελητήριο θα είναι υποψήφιος για... πρόεδρος της ΝΟΔΕ !!!

0



Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Σωτήρης Κουκουλάκης που εξελέγη με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Κορινθίας !!!

Στη λογική της κωλοτούμπας άπαντες λοιπόν μέχρι τελικού βολέματος...!!!

Απλώς σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σήμερα αν εμπιστευόμασταν ανθρώπους που όταν έλεγαν κάτι το εννοούσαν και κατόπιν το εφάρμοζαν.... μόνο αυτό._

Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σωτήρης Κουκουλάκης: Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Επιμελητήριο θα είναι υποψήφιος για... πρόεδρος της ΝΟΔΕ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator