Χρήστος Κορδώσης: "Θα διεκδικήσω εκ νέου την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της ΝΔ

0


Μετά την εκλογή μου τον Μάρτιο του 2016 ως Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, επεχείρησα χωρίς διακρίσεις, με προθυμία και ανιδιοτέλεια, με σθένος και φιλότιμο, να ανταποκριθώ στις τοπικές κομματικές υποχρεώσεις και στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν. 

Επειδή θεωρώ σήμερα τον εαυτό μου ικανό και εμπειρότερο από χθες ,προτίθεμαι να προβώ σε αγωνιστική στήριξη του κόμματός μου, της Νέας Δημοκρατίας, όπως και κάθε δοκιμαζόμενου συμπατριώτη μας και συντάσσομαι στην προσπάθεια όλων εκείνων που επιθυμούν την απομάκρυνση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ από την διακυβέρνηση της πατρίδας μας. 

Με την παρούσα γνωστοποιώ σ’ όλους τους φίλους νεοδημοκράτες, όπως και στα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Κορινθίας, ότι θα διεκδικήσω εκ νέου την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τις προγραμματισμένες από την Κεντρική Διοίκηση αυτής εσωκομματικές εκλογές ,στις 13 Μαΐου 2018.

Χρήστος Κορδώσης
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρήστος Κορδώσης: "Θα διεκδικήσω εκ νέου την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της ΝΔ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator