Σπηλιωτακάρας-Κουκουλάκης: Από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για το Επιμελητήριο Κορινθίας !!!

0


Η φωτο είναι σατιρική από το parakato.gr

Τίποτα δεν έχει κριθεί όσο οι συνδυασμοί είναι σε εξέλιξη για το επιμελητήριο Κορινθίας.

]Οι πέντε επικεφαλείς προσπαθούν να εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους όλο και πιο γνωστά επιχειρηματικά ονόματα, που ξέρουν ότι μπορεί να κάνουν την διαφορά.

Σε αυτές τις εκλογές που έχουν ξεχωριστό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον όποιος συνδυασμός καταφέρει και πάρει στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 7 έδρες θα έχει και τον πρώτο λόγο, χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα θα πάρει την προεδρία,

]Η απλή αναλογική είναι σίγουρο ότι θα δώσει έδρες και στους πέντε συνδυασμούς και μετά θα αρχίσει το σκάκι για την εκλογή του νέου προέδρου, που θα χρειαστεί τους ψήφους και ενός ακόμα συνδυασμού για να φτάσει τους 11που σηματοδοτούν την πλειοψηφία.

Αν και όλα είναι ανοικτά υπάρχει ένα δεδομένο.

Αποκλεισμένος απο την αρχή ο Σπηλιωτακάρας

Οι κκ. Μουρίκης, Λουζιώτης και Πιτσάκης δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν για πρόεδρο τον συνδυασμό που προέκυψε απο την συνένωση των στενών συνεργατών του κ.Νανόπουλου δηλαδή, Σπηλιωτακάρα-Κουκουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει έστω και μία έδρα για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Επιμελητήριο και του είναι αδιάφορος ο επικεφαλής,.
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να θεωρείται και ΔΕΔΟΜΕΝΗ η παρέμβαση της ΝΔ στο μέτρο που θα μπορεί έτσι ώστε να μην παραδώσει το επιμελητήριο στην λαϊκιστική αριστερά, όσο και να φωνάζει σε κάθε τόνο ο κ.Σπηλιωτακάρας ότι είναι δεξιός.

Οι προσωπικές επιθέσεις στον Μουρίκη θα "πληρωθούν"...

Η σφοδρή προσωπική επίθεση που δέχεται ο Σωτήρης Μουρίκης απο τον συνδυασμό του κ.Λουζιώτη που πλέον είναι δημόσια και χωρίς κανένα ενδοιασμό αποκλείει και είναι λογικό αυτό κάθε πιθανότητα συνεργασίας ανάμεσα τους για την εκλογή προέδρου.
Το σύνθημα του συνδυασμού Λουζιώτη: "Θέλουμε πρόεδρο απο την Κόρινθο" μάλλον είναι καταστροφικό για ένα συνδυασμό που εκτός Κορίνθου, δεν έχει πλέον καμία δυνατότητα, σε αντίθεση με τον κ.Μουρίκη που είναι ισχυρός στην Δυτική Κορινθία.
Ο κ.Μουρίκης πιο εύκολα θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κ.Πιτσάκη αν και ανταγωνιστές επιχειρηματικά παρά με τους κκ. Σπηλιωτακάρα και Λουζιώτη.

Μπορεί να είναι ο μπαλαντέρ...

Ο κ.Ραψωματιώτης έχει αυτόνομη πορεία και είναι μακριά απο τους υπόλοιπους 4 με αποτέλεσμα στην διαδικασία εκλογής προέδρου θα περιμένει να εξελιχθούν οι κόντρες αλλά και οι καραμπόλες για να πάρει την πλειοψηφία. Δυνητικά έχει καλές σχέσεις με όλους στα πλαίσια της στρατηγικής του δεύτερου εσωτερικού γύρου. Μπορεί να παίξει τον ρόλο μπαλαντέρ και πάνω του να συμφωνήσουν οι περισσότεροι.

Είναι θέμα στυλ για τον Λουζιώτη

Ο κ.Λουζιώτης μπορεί να ευελπιστεί στην προσωπική και μόνο στήριξη του κ.Σπηλιωτακάρα αλλά δεν περιμένει τίποτα απο τους Ραψωματιώτη, Μουρίκη και Πιτσάκη,πολύ περισσότερο απο τους συμβούλους τους που θα εκλεγούν. Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Το φλεγματικό στυλ του κ.Λουζιώτη είναι αποτρεπτικό.Η εποχή των ατσλάκωτων έχει περάσει στην Ελλάδα εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνων.

Στόχος του οι 5 έδρες..

Ο κ.Πιτσάκης αν καταφέρει και ξεπεράσει τον αριθμό των 5 εδρών βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την προεδρία,με δεδομένο ότι έχει καλές σχέσεις με τους 3 συνδυασμούς και δεν έχει τριβές.Στην λογική αυτή στήνει και τον συνδυασμό του επιλέγοντας πρόσωπα απο την νεανική επιχειρημαστικότητα και επιχειρηματίες που έχουν καθόλου ή ελάχιστη φθορά.Κοιτά καθαρά τον δεύτερο γύρο.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπηλιωτακάρας-Κουκουλάκης: Από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για το Επιμελητήριο Κορινθίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator