Ρεσιτάλ ανοησίας από ΓΑΠ και Κατρούγκαλο

0



Στον κόσμο τους βρίσκονται ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Κατρούγκαλος , που βρήκαν αφορμή τα ελληνοτουρκικά για να προβούν σε, αν μη τι άλλο, εντελώς άστοχες και άσχετες δηλώσεις.

Ο πρώτος υποστήριξε, μέσω ανακοίνωσης του ΚΙΔΗΣΟ, ότι η ελληνική κυβέρνηση βάζει την εξουσία πάνω από όλα, πάνω δηλαδή από τα συμφέροντα της χώρας και τους δύο στρατιωτικούς.

«Είναι προφανές», αναφέρει η ανακοίνωση, «ότι πάνω από τα συμφέροντα της χώρας, πάνω από τη μοίρα των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται υπό κράτηση στις φυλακές της Τουρκίας, ο πρωθυπουργός βάζει την εξουσία και τη νομή της - προς ίδιον όφελος, αλλά και των συμφερόντων με τα οποία συναγελάζεται υπηρετώντας τα και αναμένοντας, με τη σειρά του, τη δική τους στήριξη».

Την ίδια ώρα «ξαναχτύπησε» και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος, ενώ όλοι μιλούν για θερμό επεισόδιο, εκείνος ως «μάντης» ισχυρίστηκε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Τουρκίας η δημιουργία επεισοδίου, αλλά να κρατά στα ύψη την ένταση για να γκριζάρει περιοχές στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρεσιτάλ ανοησίας από ΓΑΠ και Κατρούγκαλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator