Για 6.000.000 ευρώ η κατάσχεση στο SPA Λουτρακίου

0Τεράστιο το χρέος, πάνω από 6.000.000 με τους τόκους χρωστάει η τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Πρόκειται για εταιρεία του Δήμου που είναι και μέτοχος στην Κοινοπραξία του Καζίνο. Η διαμάχη είναι εδώ και έξι χρόνια, επί Δημαρχίας Λογοθέτη. Ο εργολάβος, ο οποίος τελεσίδικα πια έχει στα χέρια του εκτελεστικά δικαστικά έγγραφα εντολής πληρωμής, είχε πάει προ ενάμιση μηνός και είχε κάνει συντηρητική κατάσχεση σε ό, τι περιουσιακό στοιχείο βρήκε μέσα στο κτήριο του Spa, ιδιοκτησίας της οφειλέτριας Τουριστική Λουτράκι Α.Ε. Σήμερα πήγε τα φορτηγά και φόρτωσε μέχρι και τις..πετσέτες!!! Το χρέος είναι τεράστιο και μπορεί να συμπαρασύρει ακόμη και τον Δήμο Λουτρακίου σε οικονομικές περιπέτειες. Αναμένουμε την απάντηση του Δημάρχου, Γεώργιου Γκιώνη.

Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για 6.000.000 ευρώ η κατάσχεση στο SPA Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator