ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

0



ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9 το πρωί.

Οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Λουτρακίου για μια ακόμη φορά ενημερωθήκαμε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ότι θα πληρωθούμε τα δεδουλευμένα του Γενάρη και του Φλεβάρη που δε μας έχουν καταβληθεί στις 13/4.
Παρά τις λαμπερές υποσχέσεις της κυβέρνησης για ομαλότητα στον εργασιακό καθεστώς των σχολικών καθαριστριών εμείς οι εργαζόμενες στην καθαριότητα αντιμετωπίζουμε καθημερινά αμέτρητες δυσκολίες και εμπόδια. Η απληρωσιά και η ανασφάλεια είναι η καθημερινότητα μας.

Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα και του Μαρτίου , να μας καταβληθούν πριν το Πάσχα.
Μέχρι τότε θα παρευρισκόμαστε στην εργασία μας αλλά δε θα ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντα μας.

Παράλληλα όμως θα αγωνιστούμε για τη μόνη ρεαλιστική λύση στο εργασιακό μας ζήτημα αλλά και στο πρόβλημα της επαρκούς καθαριότητας των σχολείων, που είναι η άμεση μονιμοποίηση των καθαριστριών σε όλα τα σχολεία με 8ωρη απασχόληση και η κάλυψη των κενών που υπάρχουν με νέες προσλήψεις.

Καλούμε σε συμπαράσταση σωματεία, φορείς, συλλόγους γονέων στο δίκαιο αγώνα μας .

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9 το πρωί.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Δ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

1/4/2018
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator