Novartis v/s NovaMacedonia

0



Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Το καθεστώς “έβγαλε απ' το μανίκι” έναν επικοινωνιακό άσσο (το σκάνδαλο NOVARTIS) και τον πέταξε στο τραπέζι των εντυπώσεων γι' αποπροσανατολισμό από τις δύο απρόσμενες γροθιές που έφαγε στο στομάχι, με τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Όλα τα όργανα της καθεστωτικής προπαγάνδας (ΜΜΕ) ξαφνικά σίγησαν, τηρώντας ομόψυχα “σιγή ιχθύος” για το “Σκοπιανό”, τις Λαϊκές Εθνοσυνελεύσεις των Συλλαλητηρίων και τα Ψηφίσματα τους.
Νομίζει, το καθεστώς, ότι μ' αυτά τα τερτίπια, θα σωθεί.

Δεν έχει καταλάβει πως το “Σκοπιανό” δεν είναι επικοινωνιακό παίγνιο, αλλά πραγματική και τρανή λαϊκή βούληση για τερματισμό της ενδοτικότητας και της εθελοδουλείας που διατρέχει όλο το πολιτικό σύστημα, από την Αριστερά ως τη Δεξιά και ευθύνεται για την πολυεπίπεδη πτώχευση της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν έχει καταλάβει το καθεστώς πως, ο πατριωτισμός, δηλαδή η αγάπη για την κοινωνίας τους, ξύπνησε και σήκωσε όρθιο τον Έλληνα και την Ελληνίδα που η καθεστωτική προπαγάνδα αγωνίζεται να κρατεί σε κατατονία, με τα τηλεοπτικά ψυχοτρόπα που του/της χορηγεί υποδορίως.

Δεν έχει καταλάβει το καθεστώς πως, ο πατριωτισμός, δηλαδή η αγάπη για την κοινωνία στην οποία ζούμε, ξύπνησε και θα ξεπαστρέψει τον φασισμό, τόσο των ροπαλοφόρων όσο και, κυρίως, των γραβατοφόρων που, ως βαμπίρ, ρουφούν αχόρταγα κάθε ικμάδα της κοινωνίας μας.

Οι Λαϊκές Εθνοσυνελεύσεις των Συλλαλητηρίων και τα Ψηφίσματα τους έχουν, ήδη, αρχίσει να γυρίζουν τη σελίδα του μέλλοντος της Ελληνικής κοινωνίας.
Το καθεστώς στέκεται σε γυάλινα πόδια που τρέμουν.

Σύντομα θα καταρρεύσει από το δυσβάσταχτο βάρος των αμαρτιών του...

Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Novartis v/s NovaMacedonia"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator