Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Λογοθέτη με τίτλο: «Μια επιβλεβλημένη απάντηση στα επικίνδυνα χουντικά αφηγήματα που προπαγανδίζει η παράταξη Γκιώνη»

0Ο επαναπροσδιορισμός των αξιών και κυρίως η αυτοκριτική εκ μέρους των δήθεν προοδευτικών πολιτικά ατόμων είναι τα στοιχεία που πρέπει απαραίτητα να υιοθετήσουν πριν προβούν σε λασπολογίες και σε χαρακτηρισμούς προσβλητικούς.

Η προσπάθεια σπίλωσης, η ανάγκη για κλιμάκωση των προκλήσεων και το ετερόκλιτο συνειδησιακό πολιτικό συνονθύλευμα που χαρακτηρίζει κάποιους ανθρώπους τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και σε βιαστικά συμπεράσματα.

Ο κ. Λογοθέτης αντί να ασχοληθεί με θέματα που του επιβάλλει η θέση του και η πολιτική του ιδιότητα αναλώνεται, και δεν είναι η πρώτη φορά, στο να σερφάρει σε facebook και στο να καταμετρά τα γνωστά likes.

Αρέσκεται στο να χαρακτηρίζει χωρίς ενδοιασμούς συνανθρώπους του και στη συνέχεια να τους κρεμά πολιτικές ταμπέλλες χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Όμως η στάση ζωής, ο τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης της εξουσίας όταν αυτή περιέρχεται στα χέρια μας κατατάσσουν σε έναν δημοκρατικό ή όχι πλαίσιο.

Ο κ. Λογοθέτης έχοντας θητεύσει Δήμαρχος απέδειξε περίτρανα της «δημοκρατικές του» θέσεις και αντιλήψεις με τις καταστροφικές στρατηγικές του, αφήνοντας πίσω του έντονα τα δήθεν προοδευτικά του ίχνη.

Για μια φορά ακόμη θα του υπενθυμίσουμε ότι η σιωπή είναι χρυσός, η αυτοκριτική είναι εσωτερική κάθαρση και ότι οι ταμπέλλες στους πολιτικούς χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε προσφέρονται μόνο για αποπροσανατολισμό, για κατανάλωση και αποποίηση ευθυνών.

Αντίθετα η υπεύθυνη στάση ζωής προς τον συνάνθρωπο, οι αξίες της ειλικρίνειας, του καθημερινού αγώνα για ένα καλύτερο δήμο, για καλύτερες συνθήκες ζωής των συνδημοτών μας, είναι χαρακτηριστικά των ανθρώπων που στοχεύουν στη πρόοδο και στην ανάπτυξη την εσωτερική αλλά και την συλλογική.

Αυτοί είναι οι στόχοι της σημερινής δημοτικής αρχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Λογοθέτη με τίτλο: «Μια επιβλεβλημένη απάντηση στα επικίνδυνα χουντικά αφηγήματα που προπαγανδίζει η παράταξη Γκιώνη»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator