Σταματόπουλος: "Το νερό δε σβήνει πολιτικές φωτιές" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Είπε πολλά ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου .

Σαφώς ο λόγος του ήταν συγκροτημένος, και πιο ήπιος σε σχέση με την ομιλία του στην Στυμφαλία.

Δεν απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί πολλάκις στον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό με καυστικά σχόλια σε σχέση με το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Αν και πολλές φορές είπε πως ο Αλέκος Πνευματικός υπήρξε ένας άξιος αυτοδιοικητικός που έχει προσφέρει πολλά, εξίσου πολλές ήταν και οι προτροπές του «να συνέλθει»!

Ο κ. Σταματόπουλος μάλιστα διέκρινε και εμφανή σημάδια κόπωσης στον δήμαρχο, αφού δεν έχει διαβάσει επαρκώς την αναθεωρημένη διαχειριστική,αφήνοντας παράλληλα και υπόνοιες πως αν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ των δημάρχων θα είχαν αποφευχθεί και οι κραυγές στο Αναπτυξιακό Συνέδριοκαι θα είχαν προωθηθεί έργα μεγάλης σημασίας για το δήμο και την Κορινθία.

Αναφερόμενος στο θέμα της υδροδότησης είπε πως από το νερό εκλέχθηκε δήμαρχος Κορίνθου, από το νερό διατηρήθηκε, από το νερό θέλει και σήμερα να είναι ξανά στο τιμόνι.

« Το νερό όμως θα πάψει να σβήνει πολιτικές φωτιές, δεν θα γίνει ποτάμι πολιτικής νίκης για κανέναν.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του και εξηγώντας την επίθεση του δημάρχου Κορινθίων, μίλησε για την γνωστή επικοινωνιακή τακτική Πνευματικού. «Συνηθίζει να εφευρίσκει εχθρούς , για να βρίσκεται στο προσκήνιο. Στην αρχή ήταν τα σκουπίδια αλλά έμεινε μόνος του γιατί ο αγώνας του δεν είχε υπόβαθρο, στην συνέχεια κάτι ψέλισε για τον Ασωπό, και τώρα η υδροδότηση του Κιάτου.»



Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σταματόπουλος: "Το νερό δε σβήνει πολιτικές φωτιές" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator