Νέο σοκ για τους κατοίκους στον Άσσο! “Μας έχουν περικυκλώσει”!!!!

0Ακόμα ένα σοκ σήμερα για τους κατοίκους στον Άσσο. Μετά τα περιστατικά με τις λεηλασίες στους τάφους του κοιμητηρίου και την αρπαγή των Σημάντρων σε Άσσο και Βελληνιάτικα ,σήμερα στις 08:00 το πρωί, και παρ ότι ο τοπικός Πρόεδρος Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος έχει ζητήσει από τις αρχές με έγγραφο του ελέγχους και προστασία ,οι επιτήδειοι-αποδεικνυοντας πως δεν φοβούνται- λεηλάτησαν οικίες!Στόχος αυτή τη φορά τα αλουμίνια απότις εγκαταστάσεις των ρολογιών της ΔΕΗ!!!! Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές ενώ το νέο περιστατικό έρχεται ν αποδείξει πως η περιοχή του Άσσου εχει μπει στο στόχαστρο.Οι αρχές θα κάνουν κάτι;

Ελέγχους, περιπολίες; Θα έχουν παρουσία ούτως ώστε οι επιτήδειοι να καμφθούν ή κάτοικοι και περιουσίες θα συνεχίσουν να είναι βορά στις ορέξεις τους.Οι κάτοικοι μετά και τα σημερινά περιστατικά δικαίως αισθάνονται”περικυκλωμένοι” από εκείνους που επιβουλεύονται και εν τέλει επιτίθενται στις περιουσίες τους!

Χριστίνα Τσιορωτά
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο σοκ για τους κατοίκους στον Άσσο! “Μας έχουν περικυκλώσει”!!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator