ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ: "ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

0
Μια λέξη ντροπή σας!!!!

Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν την ζωή τους σε ένα δρόμο που παρόμοιος του δεν υπάρχει ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.
Ο δρόμος που συνδέει το Χιλιομόδι με τον Σολωμό βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και είναι κίνδυνος-θάνατος για τους ανυποψίαστους οδηγούς που πέφτες στις λακούβες παγίδες και απειλείται άμεσα η ζωή τους.
Με την βοήθεια του Θεού μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί θανατηφόρο ατύχημα απο την ακταλληλότητα του οδοστρώματος, ενώ είναι καθημερινές οι υλικές ζημιές στα οχήματα.
Ο δρόμος αυτός είναι ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ για τα μηχανάκια και ενημερώνω έγκαιρα κάθε αρμόδιο ότι σε περίπτωση που η εγκληματική αδιαφορία όλων συνεχιστεί θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στις εισαγγελικές αρχές για να μην θρηνήσουμε κανένα νέο παιδί θύμα.
Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσουν όλοι να μιλούν για ανάπτυξη όταν δεν μπορούν να διορθώσουν λίγα χιλιόμετρα επικίνδυνου δρόμου.
Τα ψέμματα τελείωσαν.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

Δημήτρης Μπίτζιος

Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ: "ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator