ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06: "Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ"

0
Απο την πρώτη στιγμή η Κόρινθος 2006, καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο αρχιδιαιτητής κ.Δημήτρης Γκρούτσης.

Με τον ίδιο τρόπο διαμαρτυρόμαστε προς την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων αλλά και κάθε αρμόδια αρχή, για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, να διακόψει όλα τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες και φυσικά στην Α' κατηγορία που μας αφορά.

Είναι μία πρωτόγνωρη απόφαση που παρόμοια της δεν έχει συμβεί σε καμία Ποδοσφαιρική Ενωση στην Ελλάδα ακόμα και μετά απο γεγονότα σοβαρότατων τραυματισμών ή γενικευμένων συμπλοκών.

Η αδικαιολόγητη διακοπή συνιστά ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Πέντε ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα που θα διεξαγόταν στο γήπεδο του Συνοικισμού και ο οποίος ουσιαστικά θα αναδείκνυε τον πρωταθλητή, η ΕΠΣ Κορινθίας αποφασίζει να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα.!
Ηταν και είναι σε όλους γνωστό ότι η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ποδοσφαιριστών της και ουσιαστικά είναι η μόνη ευνοημένη απο την διακοπή αυτή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας έχει ως αποτέλεσμα να βγούν οι ομάδες απο τον ρυθμό τους και να διαλυθεί μία προσπάθεια επίπονη και καθημερινή πολλών μηνών.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Η Κόρινθος 2006 διαμαρτύρεται έντονα προς κάθε αρμόδια αρχή και ζητά απο την διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΣ Κόρινθος-Κόρινθος 2006.

Την παρούσα διαμαρτυρία μας κοινοποιούμε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το αρμόδιο υπουργείο Αθλητισμού και επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμο μέσο προστασίας της ομάδας μας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06: "Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator