Αρένα μάχης η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Κορινθίας – Πρωτόγνωρα σκηνικά στα κορινθιακά δεδομένα - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τρομερές εντάσεις στην αποψινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Κορινθίας μεταξύ του Π.Πιτσάκη και του Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου. Αιτία η απομάκρυνση – μετεγκατάσταση του Εμπορικού Συλλόγου σε χώρο του υπογείου αλλά και η αναδημοσίευση άρθρου από τον ίδιο τον Πρόεδρο σε τρία προφίλ που διατηρεί στο facebook, στο οποίο αναφέρεται πως ο Εμπορικός Σύλλογος έχει πτωχεύσει. Ο Πρόεδρος εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο αποτυχημένο Πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τον Εμπορικό Σύλλογο. Μετά από αυτά η αντιπολίτευση των Μουρίκη – Λουζιώτη αποχώρησε από την συνεδρίαση. Nα σημειώσουμε ότι η Μαρίνα Ταουξίδη για άλλη μια φορά διέψευσε πως μέσω της ΟΕΒΕ διέρευσαν στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου και δη οικονομικά.


Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αρένα μάχης η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Κορινθίας – Πρωτόγνωρα σκηνικά στα κορινθιακά δεδομένα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator