Έκλεισαν οι δρόμοι στη Στυμφαλία: Σε εξέλιξη η Λαϊκή Συνέλευση για το νερό και τα ανταποδοτικά του δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ

0















Σε εξέλιξη η Λαϊκή Συνέλευση για το νερό και τα ανταποδοτικά του δήμου Κορινθίων, στη Στυμφαλία.

Έκλεισαν οι δρόμοι στη Στυμφαλία!

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος

Το αδιαχώρητο συμβαίνει στο καφενείο που πραγματοποιείται η λαϊκή συνέλευση. Μεγάλη, αυθόρμητη και μαζική η συμμετοχή των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος στο βήμα: «Το ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΟΝΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ» Να μη λείψει το νερό σε ΚΑΝΕΝΑΝ!», τονίζει.
Συνεχίζει την ομιλία του, εξηγώντας για τα ανταποδοτικά (ή αντισταθμιστικά οφέλη) που η Στυμφαλία ποτέ δεν έλαβε από την Κόρινθο!
Νερό για όλους με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά, τονίζει.
Διάχυτη η δυσφορία που αισθάνονται οι κάτοικοι της Στυμφαλίας έναντι του δήμου Κορινθίων…

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ
Ο δήμαρχος Σικυωνίων σε έναν δριμύ και έντονο λόγο συνόψισε την κατάσταση τονίζοντας πως «δεν το κουβεντιάζουμε καν για τις Γεωτρήσεις. Αυτή είναι η αυθόρμητη, ηχηρή, κοφτή, κρυστάλλινη και βροντερή απάντηση της Λαϊκής Συνέλευσης Στυμφαλίας στο δήμαρχο Κορινθίων». 
Συνεχίζοντας ο Σπύρος Σταματόπουλος υπογράμμισε πώς «το περίσσευμα των πηγών μόνο 
δίδεται και ανταποδίδεται. Να μη λείψει το νερό σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Νερό για όλους με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά. Αυτό το εξασφαλίζουμε από το περίσσευμα των πηγών και μόνον»!
Ο δήμαρχος Σικυωνίων εξέφρασε το λαϊκό αίσθημα των Στυμφάλιων λέγοντας πώς «επαναλαμβάνουν τις πάγιες, δίκαιες θέσεις τους για τα ανταποδοτικά με Περιβαλλοντικές Παρεμβάσεις που προστατεύουν την ποιότητα και ποσότητα υδάτινου δυναμικού της Δ.Ε. Στυμφαλίας. Ζητούν παρεμβάσεις για όλα τα χωριά, για όλους τους πολίτες της Δ.Ε. Στυμφαλίας», αλλά και «την άμεση συμμόρφωση όλων: ΔΕΥΑ Κορίνθου με τις σχετικές περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ, βροντοφώναξε, και από δω και πέρα τελειώνουν και ανοχές», κατέληξε με νόημα!

Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλεισαν οι δρόμοι στη Στυμφαλία: Σε εξέλιξη η Λαϊκή Συνέλευση για το νερό και τα ανταποδοτικά του δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator