Συνέλευση Στυμφαλίας: Θα μας παρακαλάνε στα 4 διαμηνύει ο Σταματόπουλος

0



Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η λαϊκή συνέλευση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Στυμφαλίας για την υδροδότηση της Κορίνθου από την περιοχή. Το λόγο έχει λάβει ο Δήμαρχος Σταματόπουλος ο οποίος σε πολεμικό πραγματικά κλίμα μίλα για έναν αγώνα ο οποίος θα είναι σκληρός και για μια Κόρινθο η οποία θα παρακαλάει στα 4. Ο Σπύρος Σταματόπουλος αναφέρθηκε στα όσα λέγονται περί του χρόνου που επέλεξε να ανακύψει το θέμα λέγοντας πως “τώρα ήταν η ώρα. Πολλοί θα πουν ότι γίνεται για προεκλογικούς σκοπούς αλλά σας διαβεβαιώνω τώρα ήταν η ώρα” είπε χαρακτηριστικά.

Σε υψηλούς τόνους απαίτησε τα ανταποδοτικά από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου και κάλεσε όλους σε συμετοχή στον αγώνα που ξεκινά και στον οποίον “είμαστε όλοι μαζί”!
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Σπύρου Σταματόπουλου σε ένα άτομο, δειλό και άπληστο, το οποίο πρόδωσε τον αγώνα και του οποίου το όνομα θα γραφτεί με μελανά χρώματα στην ιστορία της περιοχής. “Τέλος ο Δούρειος Ίππος. Συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε” διεμήνυσε ο Δήμαρχος καταλήγοντας: “Κι αν νομίζουν πως μας την έχουν στημένη τους λέω ότι την έχω σηκωμένη ψηλά τη σημαία του αγώνα! Αυτή τη φορά θα νικήσουμε!”
Κληθείς να πει το όνομα του ενός από το ακροατήριο ο Δήμαρχος απέφυγε λέγοντας πως “δεν υπάρχουν ονόματα αλλά νοοτροπίες”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί είναι πολύς και ένθερμος προς τα λεγόμενα του Δημάρχου.
Το παρόν μεταξύ άλλων δίνει στην συνέλευση καιρό δικηγόρος Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος άσκησε για το θέμα σήμερα σκληρή κριτική στο Δήμαρχο Σικυώνας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέλευση Στυμφαλίας: Θα μας παρακαλάνε στα 4 διαμηνύει ο Σταματόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator