Νέα υποψηφιότητα βόμβα «μαγειρεύεται» για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κορινθίας…

0Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν αυτή την ώρα, ένα νέο πρόσωπο έκπληξη ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα και να συνταράξει τα νερά των εσωκομματικών εκλογών ...

Ο νέος υποψήφιος πρέπει στο πρόσωπο του να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που ζητά ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, με την αποδοχή του Κορινθιακού λαού. Πρέπει να λειτουργεί ενωτικά για το κόμμα, να είναι καταξιωμένος επαγγελματικά και το παρελθόν του να εγγυάται το μέλλον.

Η συνέχεια προβλέπεται συγκλονιστική….
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα υποψηφιότητα βόμβα «μαγειρεύεται» για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κορινθίας…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator