ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΙΛΙΑ: Ο Βασίλης Λεβέντης ξεφτιλίζει τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τις έντονες αποδοκιμασίες των συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής, προκάλεσε ο Βασίλης Λεβέντης, με την ομιλία του.

Χωρίς έτοιμη ομιλία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «μπήκε» ιδιαίτερα επιθετικά.

«Πολλοί από εσάς δεν ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ το 1974. Σας έφερε κοντά του η εξουσία» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, προκαλώντας μια αμήχανη βουβαμάρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που έσπαγε μονάχα από κάποιες -λίγες μέχρι εκείνη την ώρα- αποδοκιμασίες.

Αυτές πλήθυναν και εντάθηκαν, όταν αναφέρθηκε απαξιωτικά στην περίοδο διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου. Η ατάκα του όμως που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τους Συνέδρους, ήταν όταν αναφέρθηκε και στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά, λέγοντας πως «είχε πολλά συνθήματα, σα να έψαχνε χειροκρότημα».

Στη «γιούχα» των Συνέδρων, ο Βασίλης Λεβέντης, απάντησε: «Τι θέλετε, ομιλίες σαν του Καραθανασόπουλου (ΚΚΕ) και του Μητσοτάκη;».

Τελικά, προθυμοποιήθηκε μόνος να κατέβει από το βήμα, χωρίς να τελειώσει την ομιλία του. Ο προεδρεύων του Συνεδρίου, Γιάννης Κουτσούκος, τόνισε «είμαστε φιλόξενο και δημοκρατικό κόμμα και κίνημα. Οι στρατιώτες του κινήματος όμως, που είναι οι σύνεδροι, δεν μπορούν να ανέχονται προσβολές».


Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΙΛΙΑ: Ο Βασίλης Λεβέντης ξεφτιλίζει τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator