“Άνοιξαν” επιχείρηση στην Κορίνθου-Εξαμιλίων! “Προστατέψτε μας επιτέλους!”

0



Οι λαϊκές συνελεύσεις πέρασαν,τα λόγια ειπώθηκαν,οι δεσμεύσεις κατεγράφησαν και..η παραβατικότητα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαμιλίων καλά κρατεί δικαιώνοντας τους κατοίκους που φώναζαν πως τίποτα απ’ όσα ειπώθηκαν δεν θ αλλάξει την καθημερινότητα που βιώνουν,όπως και δεν την άλλαξε.



Οι εικόνες είναι από την επιχείρηση Μαντάς στην Κορίνθου -Εξαμιλιων.



Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης κοινοποίησε σήμερα στα social media , άγνωστοι διέρρηξαν χθες βράδυ την κεντρική πόρτα του κατάστηματος προκειμένου να εισέλθουν και να αποσπάσουν ότι ήταν δυνατόν.



“Προστατέψτε μας” είναι η κραυγή αγωνίας προς τις αρχές, εκείνες τις αρχές που δηλώνουν την αδυναμία τους πατώντας επάνω σε ελλείψεις, μικρά κονδύλια, ανύπαρκτη πολιτική βούληση…



Και όσο αυτά όλα θα υφίστανται τόσο οι επιτήδειοι θα καταστρέφουν περιουσίες και θα απειλούν ζωές.

Χριστίνα Τσιορωτά
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Άνοιξαν” επιχείρηση στην Κορίνθου-Εξαμιλίων! “Προστατέψτε μας επιτέλους!”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator