ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ

0Η πρόταση του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου κατά την ομιλία του στη συνέλευση της Στυμφαλίας την περασμένη εβδομάδα:

"Η πρότασή μας είναι να μη λείψει νερό από κανέναν, νερό για όλους με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά και το εξασφαλίζουμε από το περίσσευμα των πηγών και μόνο, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ και εφ'όσον δίδεται πρέπει να το ανταποδίδουν. Ανταποδοτικά από όλους τους ωφελούμενους πρώτα από το Κιάτο, κι αυτό θα υδροδοτηθεί και μετά από την Κόρινθο"

Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator