Διεξαγωγή έρευνας για περιστατικό κακοποίησης ζώου ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού

0



Την παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το πρωί της Κυριακής και στο οποίο εμφανίζονται δύο οπλίτες να βασανίζουν ένα σκυλί.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ «το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα
ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη».
Ο χρόνος και η τοποθεσία της λήψης του βίντεο δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα που δημοσίευσε το απόσπασμα, το θλιβερό περιστατικό, κατά πληροφορίες, συνέβη πριν από 4 μήνες σε στρατόπεδο των Γιαννιτσών.
Παρέμβαση για το περιστατικό πραγματοποίησε και ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, «ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές».
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διεξαγωγή έρευνας για περιστατικό κακοποίησης ζώου ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator